DöNER GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 604 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Garden. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 21:37 Bestelling kwam na 2 uur pas binnen. Had na 1,5 uur gebeld en toen kreeg ik te horen dat het snel bezorgd zou worden. Toen ik het eenmaal kreeg was het koud/lauw het droog in de durum was helemaal uitgedroogd. 1 keer en nooit weer dus.
27 mei 2024 om 19:06 De bakjes saus niet erg goed gevuld dat is een beetje jammer bezorgtijd erg lang het eten een dikke prima!
24 mei 2024 om 20:40 Lekker eten, en warm. Alles vers vriendelijke bezorger. We bestellen hier vaker.
24 mei 2024 om 19:48 Vlees was taai evenals de aardappeltjes. Het zakjes aardappeltjes wat ik extra had besteld hadden geen kruiden. Lamacuns waren klef, zo jammer ben anders gewend.
17 mei 2024 om 20:55 Prijs kwaliteit verhouding was prima de gemixte broodjes döner waren groot en smaakte prima echter was het eten niet heel warm maar verder echt heel goed !
16 mei 2024 om 22:31 Snelle bezorging. Goed warm en de kapselon smaakte goed. Zeker een aanrader
16 mei 2024 om 21:19 Het was weer heerlijk!
16 mei 2024 om 6:28 Warm en lekker al was de hoeveelheid patat wel te veel tov de kip (extra kip !) en de salade. Maar bezorgen duurde 5 kwartier op een woensdag dus erg lang. Groot pluspunt salade apart en niet mee geweest in de oven met het vlees, friet en kaas
15 mei 2024 om 20:45 Ik had aardappelschijfjes besteld ze sturen mij gebakken patat
13 mei 2024 om 8:37 Eten was lekker, goede service, de mannen op het werk waren meer dan te vreden.
11 mei 2024 om 21:54 Lahmacun met döner lekker en vol met döner!
11 mei 2024 om 16:42 Prima eten. netjes op tijd bezorgd.